Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Με καταρτισμένους προπονητές-γυμναστές το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα

 

Ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει στους γονείς και τα παιδιά , τους ανθρώπους που αποτελούν την προπονητική ομάδα των τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας για την περίοδο 2021-2022.
Καταξιωμένοι και καταρτισμένοι προπονητές-γυμναστές-παιδαγωγοί στις μικρές ηλικίες με αξιόλογη διαδρομή ο καθένας τους ξεχωριστά, αλλά και δύο νέοι ελπιδοφόροι προπονητές-γυμναστές στελεχώνουν το τεχνικό δυναμικό των τμημάτων υποδομών του ερασιτέχνη ΑΟΤ. Είναι οι :
Λουλές Γεώργιος– Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA A
Βαλομάνδρας Νικόλαος – Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA B
Μπαλλάς Βασίλειος – Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA B
Τζιώρα Βασιλική-Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA C, εν ενεργεία αθλήτρια στον ΑΟ Τρίκαλα γυναικών, διεθνής με τις εθνικές Κ17 και Κ19 και με συμμετοχές σε EURO
Τσιρογιάννης Γρηγόριος , φοιτητής στο 4ο έτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, με τριετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και πρώην ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΑΟΤ.
Σαρακατσάνος Αχιλλέας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πάνω από 300 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες (Super League και Super League 2) με δίπλωμα UEFA C
Συνεχίζονται  και οι νέες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από της δραστηριότητες της ακαδημίας του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.
Βαγγέλης Μιχαήλ– Γυμναστής στην ακαδημία αλλά και στο τμήμα γυναικών του Ερασιτέχνη ΑΟΤ  . Είναι φοιτητής στο 4ο έτος της ΣΕΦΑΑ με ειδικότητα προπονητής φυσικής κατάστασης.
Βαγγέλης Τζαχρήστος-Προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ακαδημία του Ερασ. ΑΟΤ και στην πρώτη ομάδα γυναικών. Είναι απόφοιτος ΣΕΦΑΑ και με τρία χρόνια εμπειρίας σε ακαδημίες.
Γιάννης Ζαλαώρας-Προπονητής τερματοφυλάκων. Είναι και ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.   Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeping Β&C Diploma καθώς και UEFA B Licence.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.
6974 870968 Γεώργιος Λουλές
6932 198767 Αχιλλέας Σαρακατσάνος
Γενικός Αρχηγός τόσο στην Ακαδημία ποδοσφαίρου όσο και στη γυναικεία ομάδα ο Νίκος Νικολούσιος .
Συνεχίζονται κατά την διάρκεια όλου του έτους και  νέες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από της δραστηριότητες της ακαδημίας του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.
Οι προπονήσεις γίνονται  στα γήπεδα Φλαμουλίου   🔴🔵 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ