Ακαδημία Μπάσκετ

Με επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές και ανθρώπους του μπάσκετ, ο ΑΟ Τρίκαλα προσκαλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γυμναστήριο με σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και την καλλιέργεια του ήθους. Πρώτος στόχος να δοθεί στα παιδιά το ερέθισμα να αγαπήσουν το μπάσκετ , να παίξουν και να διασκεδάσουν στον ελεύθερο χρόνο τους, να έχουν σωστή σωματική ανάπτυξη , φίλαθλη συμπεριφορά και κοινωνικοποίηση.

Οι προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα-Ελάτε να γνωριστούμε...🔵🔴

 

 

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται και νέες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια , ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Οι προπονήσεις διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων (Κατσιμήδου), αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Οι εγγραφές γίνονται από ώρες 19.30-21.00. Οι προπονητές των τμημάτων είναι οι :
Παπαδημητρίου Ηλίας (Υπεύθυνος Ακαδημιών, τηλ. 6974 414162)
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης της ΓΓΑ και εγγεγραμμένο μέλος στον ΣΕΠΚ. Αγωνίστηκε και αναδείχθηκε ως αθλητής στις ομάδες του Δαναού Τρικάλων και του ΑΣ Τρικάλων. Ως προπονητής ξεκίνησε από τα αγωνιστικά τμήματα των τμημάτων του ΑΣ Τρίκαλα και από το 2009 δούλεψε στα αγωνιστικά τμήματα του Αιόλου όπου για πολλές χρονιές αναδείχθηκε με τα παιδικό εφηβικά τμήματα πρωταθλητής Θεσσαλίας και φτάνοντας να παίζουν οι ομάδες του στις προκριματικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Αυτή τη στιγμή έχει και το πόστο του προπονητή στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.
Aλεξοπούλου Χριστίνα (τηλ. 6937 296299)
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης. Έχει διατελέσει προπονήτρια στις Ακαδημίες του ΑΣΤ Τρίκαλα , του Α.Ο. Πράσινη γωνιά αλλά και του Αιόλου Τρικάλων καθώς και προπονήτρια στη γυναικεία ομάδα του. Ως αθλήτρια καλαθοσφαίρισης έχει διακριθεί τόσο σε σχολικό αλλα και σε διασυλλογικό πρωτάθλημα με πανελλήνιες νίκες ως κορασίδα, νεάνιδα και γυναίκα (Εύνικος Γας, 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, Άρης Πετρούπολης). Επίσης έχει αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία στον όμιλο Βορρά με τις ομάδες Απόλλων Καρδίτσας και Πράσινη Γωνιά.
Τσιμούρτος Απόστολος (τηλ. 6972 785244)
Παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και γνωστός στο ευρύ κοινό καθώς είχε αγωνιστεί σε Σπόρτιγκ, Δαναό, ΑΕΤ, Κρόνο Τρικάλων και Πράσινη γωνία. Έχει δουλέψει ως προπονητής στις ομάδες ΑΕΤ, Μάγοι Τρικάλων και αυτή τη στιγμή διετελεί βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.
Τσέτης Αλέξανδρος (τηλ. 6989 287003)
Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και απόφοιτος της Σχολής Φυσικοθεραπείας στην Κύπρο . Ως προπονητής έχει δουλέψει 3 χρόνια στον Κρόνο Τρικάλων και την περίοδο από 2016-2020 στην Ακαδημία Youth Stars στην Κύπρο και διετέλεσε υπεύθυνος για 4 camp καλαθοσφαίρισης ακαδημιών το καλοκαίρι στην Κύπρο.
Τζιάννης Μιχάλης (τηλ. 6980 551285)
Πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ Τρικάλων και εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής του συλλόγου μας στη Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες Κρόνος, Γόμφοι Τρικάλων, Δαναοί και Ίκαροι Τρικάλων.
🔹Οι εγγραφές συνεχίζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 19:30-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:30-12:00 στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων.🔹
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ
Κάνουμε το παιχνίδι…ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
#aotrikalabc #academy #letsPlay #blueredfamily