Τρισάγιο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη από τον ΑΟ Τρίκαλα

Τρισάγιο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη από τον ΑΟ Τρίκαλα

Ο Παντελής και ο Στάθης θα ζουν για πάντα στις καρδιές όλων στον ΑΟ Τρίκαλα. Έτσι στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και του Στάθη Λαζαρίδη τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου τρισάγιο στη μνήμη τους.
Στο χώρο του σταδίου όπου υπάρχει και το εικονοστάσι και οι φωτογραφίες τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας τέλεσε το τρισάγιο.
Παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στη συνέχεια έγινε η αναχώρηση για τη Ζάκυνθο.
Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και μέλος του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Άκης Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων και της Θύρας 4.
Πέρασαν 26χρόνια από τον άδικο χαμό του Στάθη Λαζαρίδη και του Παντελή Εξηνταφώτη οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.
Εκείνο το βροχερό απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου 1996 όταν οι δύο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες εκείνης της ομάδας του ΑΟΤ, είχαν αφήσει στη Λάρισα τον συμπαίκτη τους Βασίλη Τερζή, προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για τη Βέρoια και στην επιστροφή συγκρούστηκαν μετωπικά με νταλίκα στο ύψος του Ζάρκου, στον παλιό δρόμο καρμανιόλα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ την επομένη έγιναν οι κηδείες των δύο παιδιών σε Χαλκηδόνα και Γιαννιτσά απ’ όπου κατάγονταν.
Το εικόνισμα στη μνήμη τους στο στάδιο θα μας τους θυμίζει πάντα…