Την West Soccer Academy φιλοξένησε η Ακαδημία του ΑΟΤ

Την Πέμπτη, στις 28 Δεκεμβρίου 2023, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα φιλοξένησε με χαρά την West Soccer Academy από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας. Η ημέρα αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους αθλητές και αθλήτριες να ανταλλάξουν αθλητικές εμπειρίες και να ζήσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Η West Soccer Academy επέλεξε να συνδυάσει την αθλητική εκδήλωση με μια εκδρομή στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία στα παιδιά και στους συνοδούς γονείς. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.
Τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (Κ6, Κ11 και Κ14) συμμετείχαν σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς αγώνες, οι οποίοι αποτέλεσαν άλλη μια ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές-τριες, να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να βελτιωθούν.
Οι αγώνες αυτοί, αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε στους νέους αθλητές την ευκαιρία να συναντώνται, να μοιράζονται εμπειρίες και να αναπτύσσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από τον αθλητισμό.
-Περισσότερες φωτογραφίες από τα παιχνίδια εδώ https://www.facebook.com/aotrikalafc/