Συνεχίστηκαν οι δράσεις της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟΤ

Πλούσια η αγωνιστική-βιωματική δραστηριότητα για τα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα και το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022.

-Η ομάδα Κ16 για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στο γήπεδο Πύργου με την τοπική ομάδα. Μετά από πλούσιο σε φάσεις και γκολ και ανταγωνιστικό παιχνίδι, τελικό αποτέλεσμα 2-2.
– Η ομάδα των γυναικών φιλοξένησε στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας την ομάδα Shooters, στα πλαίσια της επίσκεψης στην πόλη μας της Ακαδημίας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία συνδύασε ποδόσφαιρο και Μύλο των Ξωτικών. Πολύ καλό ματς με τελικό αποτέλεσμα 1-1.
 
– Τα παιδιά των μικρών τμημάτων Κ6, Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, υποδέχθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας, την Ακαδημία Shooters Θεσσαλονίκης η οποία συνδύασε ποδόσφαιρο και επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών και απόλαυσαν τους εκπαιδευτικούς τους αγώνες, παρουσία πολλών γονέων.
– Το τμήμα Κ14 δεν αγωνίστηκε για τον πρωτάθλημα στον Πυργετό καθώς η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε αδυναμία και έτσι ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΑΟΤ.
– Όμορφη η εικόνα των μικρών αθλητών της Ακαδημίας στο στάδιο Τρικάλων στον αγώνα Γ Εθνικής ΑΟ Τρίκαλα-Ναυπακτιακός , τα οποία εισήλθαν με τις ομάδες στο γήπεδο με σκουφάκια Αη Βασίλη.
 
[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]