Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα-Καλωσόρισμα προέδρου

Γεγονός είναι η νέα ιστοσελίδα www.aotrikala.com. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έχει ανέβει στο διαδίκτυο και είναι στην διάθεση για ενημέρωση των φιλάθλων, αθλητών, αθλητριών, προπονητών και εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου για όλα τα τμήματα στα οποία δραστηριοποιείται.

 

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολοκαίνουργιο σάιτ με πλήρη ενημέρωση για τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ποδοσφαίρου σάλας, με παράλληλες συνδέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου και εκεί υπάρχουν οι ξεχωριστές σελίδες ενημέρωσης. Όμορφα σχεδιασμένο και λειτουργικό και με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Το www.aotrikala.com φιλοδοξεί να είναι γεμάτο με ειδήσεις, πληροφορίες, φωτογραφίες και videos από τις δραστηριότητες των τμημάτων του συλλόγου και των ακαδημιών αυτών.

Με προφίλ κεντρικών θεμάτων και με ξεχωριστές ενότητες για το κάθε τμήμα όπου οι φίλαθλοι θα έχουν την  ευκαιρία να μαθαίνουν έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα νέα που σχετίζονται με τον ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

 

Δήλωση προέδρου

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα κ. Κωνσταντίνος Παρδάλης , χαιρετίζει τη νέα προσπάθεια πληροφόρησης και ενημέρωσης  με την ακόλουθη δήλωσε σχετικά:

“Ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα, όλο και μεγαλώνει. Είμαστε χαρούμενοι που μετά το ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες του, δημιουργήθηκαν και άλλα τμήματα άθλησης υπό την σκέπη του συλλόγου μας.

Στόχος μας να πλατιάσουμε την ιδέα του ΑΟ Τρίκαλα και η ιστορία αυτού του ονόματος να συνεχίσει την διαδρομή της στα αθλητικά δρώμενα είτε σε τοπικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Xαιρετίζω και καλωσορίζω τη νέα προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη πληροφόρηση και ενημέρωση όπως αρμόζει στον ΑΟ Τρίκαλα. Εύχομαι καλή περιήγηση και κάθε επιτυχία”