Στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα η “Τσιαγκλής” Αλουμίνια-Κουφώματα

Το νέο ξεκίνημα του ΑΟ Τρίκαλα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, υποστηρίζει η εταιρία συστημάτων αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων “ΤΣΙΑΓΚΛΗΣ”

Ευχαριστούμε θερμά τους Αφούς Τσιαγκλή για την χορηγική στήριξη στην ιστορική ομάδα της πόλης μας .

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΓΚΛΗ Ο.Ε. αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 25 ετών στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικών PVC, υαλοπετασμάτων, αίθριων και άλλων ειδικών εφαρμογών με τα κορυφαία συστήματα της γερμανικής εταιρείας SCHÜCO όπως και με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου (ΕΧΑLCO).Η προσωπική εμπειρία και η τεχνογνωσία στο τομέα των κατασκευών αλουμινίου και συνθετικών αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε έργο.
Οι εγκαταστάσεις 2.000 m2 με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (μηχανήματα CNC απόλυτης ακρίβειας κορυφαίων γερμανικών εργοστασίων) με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται υψηλών προδιαγραφών ποιοτικές κατασκευές πάντα με σεβασμό στον πελάτη και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση.
Με την πλήρη γκάμα των συστημάτων η εταιρεία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη θερμομόνωση και ηχομόνωση για όλο το σπίτι καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ενεργειακά απαιτήσεις.

Ποικιλία στις επιλογές, όλες οι προτάσεις σύμφωνα με ότι τελευταίο κυκλοφορεί .

-Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης
-Αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση
-Εγγυημένο αποτέλεσμα
-Ποιότητα κατασκευής σε λογικές τιμές

Διεύθυνση 5º χλμ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΥΛΗΣ
Τηλέφωνο 24310 61950
e mail info@tsiaglis.gr