Στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα η εταιρία “KARAGOUNIS”

Μια ακόμη Τρικαλινή εταιρία, η “KARAGOUNIS”” η οποία δραστηριoποιείται στην λιανική και χονδρική πώληση Πλακιδίων-Ειδών Υγιεινής-Υδραυλικών-Θέρμανσης και Φυσικού Αερίου, στηρίζει το νέο ξεκίνημα του ΑΟ Τρίκαλα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Αφους Καραγκούνη για την χορηγική υποστήριξη στην ομάδα μας.

 

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ , ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 1983 από τους Γεώργιο, Βασίλειο και Χρήστο Καραγκούνη.Το 2014 ανέλαβαν δυναμικά οι υιοί τους και συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στον χώρο.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων του εξωτερικού, διαθέτοντας μια απίστευτη γκάμα από: Πλακίδια τοίχου, Δαπέδου και Πισίνας – Είδη Υγιεινής – Υδραυλικά – Αξεσουάρ μπάνιου, Μπαταρίες – Νεροχύτες – Θερμοσίφωνες – Είδη Θέρμανσης όπως Λέβητες Φυσικού Αερίου,υγραερίου και Πετρελαίου – Καλοριφέρ – ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό . Όλα τα υλικά είναι κορυφαίας ποιότητας και αξεπέραστης αντοχής. Με σωστή τοποθέτηση και πάντα με την απαραίτητη καθοδήγηση των συνεργείων από το έμπειρο προσωπικό μας, τα προϊόντα εγγυώνται πανέμορφο αποτέλεσμα.

Διεύθυνση: Θερμοπυλών 17, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431 032420,2431 075004

e mail karagounisbros@gmail.com