Ο Ηλίας Παπαδημητρίου νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλία Παπαδημητρίου.
Αγωνίστηκε και αναδείχθηκε ως αθλητής στις ομάδες του Δαναού Τρικάλων και του ΑΣ Τρικάλων.
Ως προπονητής ξεκίνησε από τα αγωνιστικά τμήματα των τμημάτων του ΑΣ Τρίκαλα και από το 2009 δούλεψε στα αγωνιστικά τμήματα του Αιόλου όπου για πολλές χρονιές αναδείχθηκε με τα παιδικό εφηβικά τμήματα πρωταθλητής Θεσσαλίας και φτάνοντας να παίζουν οι ομάδες του στις προκριματικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην σελίδα του συλλόγου(facebook.com/aotrikalabc) ο Ηλίας Παπαδημητρίου τόνισε: “Ευχαριστώ την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε μια δύσκολη χρόνια που έρχεται και λόγω της πανδημίας αλλά και αγωνιστικά. Θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο σε Εθνική κατηγορία. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες για τον σκοπό αυτό και σε συνεργασία με τους διοικούντες . Υπολογίζουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξεκινήσουμε στα τέλη Αυγούστου την προετοιμασία μας.”
-Στην φωτογραφία ο νέος προπονητής της ομάδας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, κ. Κώστα Παρδάλη μετά την συμφωνία για συνεργασία.
-Καλωσορίζουμε τον Ηλία Παπαδημητρίου στον ΑΟ Τρίκαλα!