Ο ΑΟΤ έκλεισε το 2023 με φιλική νίκη επί του Διγενή Νεοχωρίου

Με ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, ο ΑΟ Τρίκαλα έκλεισε το 2023 και με νίκη, αντιμετωπίζοντας την αξιόλογη ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου. Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης, έδωσε ευκαιρία σε 25 ποδοσφαιριστές, αξιολογώντας την αγωνιστική ετοιμότητά τους.

Στο παιχνίδι, ο νεοαποκτηθείς Ανδρέας Γεωργάκης έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΟΤ μετά την επιστροφή του στην ομάδα. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης προήλθαν από ισάριθμες κεφαλιές των Αλεξίου και Πατρώνη, ενώ ο αγώνας είχε καλό ρυθμό , στο οποίο οι παίκτες είχαν διάθεση να δείξουν πράγματα στο γήπεδο.
ΑΟΤ (Α ημίχρονο) Αναγνώστου, Μάγγος, Μαλάκος, Πατρώνης, Τζιώρας, Κωστόπουλος, Ν. Σκόνδρας, Μαγκούτης, Καλτσάς, Σαμαντάς, Αλεξίου.
ΑΟΤ (Β ημίχρονο) Παπαδόπουλος, Κωστάκης, Μαλακασιώτης, Στρίβας, Κατσαντώνης, Μπέκας, Ζαϊμι, Γεωργάκης, Βασιλείου, Παπαδογεώργος, Μαρούδας.
Αγωνίστηκαν και οι Νταβώνης, Σάβας, Γκοτζάϊ.
Δεν έπαιξαν οι Γ. Σκόνδρας, Μπραντίτσας λόγω μικροενοχλήσεων, Κοντογεώργος, Πετρίδης, Ψύρρας, Γκοβίνας που είχαν άδεια.
– Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα κ. Κώστας Παρδάλης, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι.
– Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το παιχνίδι πήραν άδεια για ένα διήμερο και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 θα επιστρέψουν για την πρώτη προπόνηση του νέου χρόνου.
-Φωτογραφίες από το φιλικό εδώ https://www.facebook.com/aotrikalafc/posts/874518507802237?ref=embed_post