Οι προπονητές της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους προπονητές που θα στελεχώσουν την ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας. Αυτοί είναι οι Ηλίας Παπαδημητρίου, Τζιάννης Μιχάλης, Μπάλτος Σταύρος, Μπάρδας Νίκος.

Ηλίας Παπαδημητρίου
Ο κ. Ηλίας Παπαδημητρίου ο προπονητής της αντρικής ομάδας θα έχει και την γενική επίβλεψη των ακαδημιών.
Εξάλλου ξεκίνησε από τα αγωνιστικά τμήματα των τμημάτων του ΑΣ Τρίκαλα και από το 2009 δούλεψε στα αγωνιστικά τμήματα του Αιόλου όπου για πολλές χρονιές αναδείχθηκε με τα παιδικό εφηβικά τμήματα πρωταθλητής Θεσσαλίας και φτάνοντας να παίζουν οι ομάδες του στις προκριματικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Μιχάλης Τζιάννης
Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης φυσικής αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό. Με εμπειρία στις ακαδημίες καθώς έχει εργαστεί στις ακαδημίες των Δαναών και των Τρικάλων. Προπονητής φυσικής κατάστασης στίβου καθώς και προπονητής προετοιμασίας παιδιών για στρατιωτικές σχολές – ΤΕΦΑΑ.

Μπάλτος Σταύρος
Ειναι πτυχιούχος Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ( Τ.Ε.Φ.Α.Α) με ειδικότητα καλαθοσφαίριση.
Προηγούμενες ομάδες Αίολος, Ικαροι Τρικάλων
5 χρόνια εργασία ως γυμναστής στο MP Real fitness

Νίκος Μπάρδας
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση ERC BLS PROVIDER
Mat, clinical & props pilates της North Academy of Fitnes.
Παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής Ακαδημίας Μπάσκετ «Αίολος Τρικάλων».