Με χαμόγελα και αισιοδοξία μπήκε στο γήπεδο ο ΑΟΤ ξεκινώντας την προετοιμασία

Την επίσημη έναρξη των προπονήσεων πραγματοποίησε στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με χαμηλούς τόνους , αλλά με χαμόγελα , όνειρα και αισιοδοξία . Το ξεκίνημα είχε αρκετούς από τους αθλητές του περσινού ρόστερ (απουσίασαν δικαιολογημένα τρεις αθλητές) με τον βασικό κορμό να παραμένει αλλά και νέα πρόσωπα που ενσωματώθηκαν στον σύλλογο, ενώ θα υπάρξουν και 1-2 προσθήκες ακόμη.

Τους παίκτες υποδέχθηκαν άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής και το προπονητικό τιμ . Ευχήθηκαν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

https://www.facebook.com/watch/?v=579095856606453&t=2

Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Παπαδημητρίου, ενημέρωσε για το πρόγραμμα προπονήσεων και των φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν ενώ τόνισε πως η ομάδα θα πάει βήμα βήμα , με στόχο να αρχίσει και να τελειώσει την χρονιά χωρίς προβλήματα με υγεία και ασφάλεια και μέσα από την δουλειά να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία. Ζήτησε απ΄ όλους συγκέντρωση , προσήλωση και όρεξη, ευχήθηκε στους αθλητές ατομική και ομαδική επιτυχία, με στόχο να παρουσιαστεί ο ΑΟΤ ανταγωνιστικός στη Γ Εθνική. Επισήμανε επίσης την μεγάλη απραξία που έχουν οι αθλητές και οι ομάδες λόγω της παρατεταμένης διακοπής από την αγωνιστική δράση και εξ΄αιτίας αυτού του γεγονότος με σταθερά βήματα θα χρειαστεί να γίνουν πολλά πράγματα για να χτιστεί όπως χρειάζεται μια καλή και δυνατή ομάδα. 🔴🔵