Με καταρτισμένους προπονητές-γυμναστές το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

🔴🔵 Ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει στους γονείς και τα παιδιά , τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν την προπονητική ομάδα των τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας για την περίοδο 2021-2022.
Καταξιωμένοι και καταρτισμένοι προπονητές-γυμναστές-παιδαγωγοί στις μικρές ηλικίες με αξιόλογη διαδρομή ο καθένας τους ξεχωριστά, αλλά και δύο νέοι ελπιδοφόροι προπονητές-γυμναστές στελεχώνουν το τεχνικό δυναμικό των τμημάτων υποδομών του ερασιτέχνη ΑΟΤ. Είναι οι :

Λουλές Γεώργιος- Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA A
Βαλομάνδρας Νικόλαος – Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA B
Μπαλλάς Βασίλειος – Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA B
Τζιώρα Βασιλική-Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα UEFA C, εν ενεργεία αθλήτρια στον ΑΟ Τρίκαλα γυναικών, διεθνής με τις εθνικές Κ17 και Κ19 και με συμμετοχές σε EURO
Τσιρογιάννης Γρηγόριος , φοιτητής στο 4ο έτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, με τριετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και πρώην ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΑΟΤ.
Σαρακατσάνος Αχιλλέας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πάνω από 300 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες (Super League και Super League 2) με δίπλωμα UEFA C
Υπενθυμίζουμε πως ξεκίνησαν και οι νέες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από της δραστηριότητες της ακαδημίας του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.
6974 870968 Γεώργιος Λουλές
6932 198767 Αχιλλέας Σαρακατσάνος
Οι προπονήσεις αρχίζουν στα γήπεδα Φλαμουλίου από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. 🔴🔵
Επισυνάπτουμε και το πρόγραμμα προπονήσεων ανά ημέρα και ηλικία.