Μαζί μας το “Οπτικό Κέντρο Στράτος Ντεβετζής”

Δίπλα στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και υποστηρικτής της προσπάθειας, θα είναι και το “Οπτικό Κέντρο Στράτος Ντεβετζής”

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ευστράτιο Ντεβετζή για την χορηγική στήριξη στην ομάδα της πόλης μας.

Το ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ δημιουργήθηκε από τον Στράτο Ντεβετζή στα Τρίκαλα το 2005 πτυχιούχο οπτικό, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες  στο χώρο της οπτικής επιστήμης και τις καλύτερες επιλογές τόσο σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως, όσο και στην εφαρμογή και επιλογή των κατάλληλων φακών επαφής, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η πολύ μεγάλη ποικιλία σκελετών με πάνω από 50 brands σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε με ασφάλεια και αισθητική τα σωστά γυαλιά οράσεως και ηλίου σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Μπορείτε να βρείτε όλες τις επώνυμες φίρμες γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως από όλο τον κόσμο.

Μοντέρνοι και κλασικοί σκελετοί, σε μοναδικά χρώματα και σχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Ο κ. Ντεβετζής και οι συνεργάτες του θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά ή φακούς επαφής.

Οι συλλογές του οπτικού κέντρου Στράτος Ντεβετζής, θα σας καλύψουν πλήρως και στο οικονομικό κομμάτι, με προσφορές, οικονομικά αλλά και ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα.

Σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός με ρομποτικά μηχανήματα και ψηφιακές κάμερες για ειδικές κατασκευές και σωστή εφαρμογή γυαλιών και φακών επαφής.

-ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
-ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ
-ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
-ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Διεύθυνση: Βύρωνος 14
Τηλέφωνο: 24310 71909
Email: info@optikokentro.gr