Μαζί μας το κατάστημα «Καρπός»

Η Τρικαλινή επιχείρηση “καρπός”  θα είναι από τους υποστηρικτές του ΑΟ Τρίκαλα στη νέα προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Μέσα σε δύσκολους καιρούς, κάθε προσφορά και στήριξη στον ΑΟΤ, δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη την υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την χορηγική συνεργασία, τον υπεύθυνο του καταστήματος κ. Βαγγέλη Σίμο.

Το κατάστημα “καρπός” βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 34.
Στον «Καρπό ξηροί καρποί» θα βρείτε ελληνικά προϊόντα από παραγωγούς της Θεσσαλίας κι όχι μόνο, με τις καλύτερες ποιότητες προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Ένα αγαπημένο κατάστημα για όλους εκείνους που αγαπούν και ξεχωρίζουν τη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες γεύσεις. Ένα κατάστημα με απόλυτη ισορροπία στη νοστιμιά, την ποιότητα και την παράδοση, με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη. Θα βρείτε και θα γευτείτε:
ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα με ζάχαρη ή χωρίς, μπάρες δημητριακών, σούπερ foods, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, μπαχαρικά, βότανα, super foods για υγεία κι ευεξία, γλυκά του κουταλιού, ελληνικό αρωματικό καφέ καθώς και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής.
Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας τα προϊόντα του με ένα απλό τηλεφώνημα στο 24310 38570.