Μαζί μας και η εταιρεία “ΚΛΙΑΦΑ”

Μια ακόμη Τρικαλινή εταιρεία, η “ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε.” θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια του ΑΟ Τρίκαλα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία για την χορηγική υποστήριξη στην ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Το 1927 η εταιρεία Κλιάφα ξεκίνησε στα Τρίκαλα, την παραγωγή αναψυκτικών, σε μια μικρή μονάδα εμφιάλωσης. Τα προϊόντα της εταιρείας πρόσφεραν μια μοναδική γευστική εμπειρία και κυριάρχησαν γρήγορα στην τοπική αγορά. Από τότε μέχρι σήμερα, συνεχίζει την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την επιλογή των πρώτων υλών, χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή με την οποία εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά ο Θεόδωρος Κλιάφας για να προσφέρει δροσιά και απόλαυση σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ και 96 χρόνια, συνδυάζει την οικογενειακή παράδοση με τις τάσεις της εποχής, δημιουργώντας απολαυστικά, ποιοτικά και γεμάτα δροσιά προϊόντα, χωρίς συντηρητικά!

Συνεπής στο όραμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της Θεόδωρου Κλιάφα και στη συνταγή του, που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον, με σχέδιο και αισιοδοξία, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ εγκαινίασε τον Απρίλιο του 2022 (μετά την εξαγορά της από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία της οικογένειας Σαράντη) το πλήρως ανανεωμένο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στα Τρίκαλα, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, που με το ίδιο μεράκι και την ίδια ασύγκριτη γεύση από το 1926 προσφέρουν πλέον σε όλους τους Έλληνες τα μόνα ελληνικά αναψυκτικά χωρίς συντηρητικά.

Σε μία ξεχωριστή στιγμή για μία εκ των ιστορικότερων εταιρειών αναψυκτικών της χώρας, τέθηκε σε λειτουργία η νέα γραμμή του εργοστασίου, η οποία έχει δυνατότητα εμφαλίωσης έως και 23.000 φιαλών/ώρα. Η ΚΛΙΑΦΑ στις νέες εγκαταστάσεις της εμφιαλώνει όλη την γκάμα κλασσικών και σύγχρονων αναψυκτικών, προϊόντα cola, ενεργειακά ποτά, εμφιαλωμένο νερό, τσάι και χυμούς.

Αυθεντικότητα και Ποιότητα, Καινοτομία, Σεβασμός στο περιβάλλον, Μοναδικές γεύσεις

 -Βυσσινάδα
-Πορτοκαλάδα
-Λεμονάδα
-Γκαζόζα
-Σόδα
-Βύσσινο χωρίς ζάχαρη
-Πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
-Λεμόνι χωρίς ζάχαρη
-Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
-Λεμονάδα χωρίς ανθρακικό
-Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι
-Φρουτοποτό Μήλο-Πορτοκάλι-Βερίκοκο
-Φρουτοποτό Ροδάκινο
-Φρουτοποτό Βύσσινο
-Φρουτοποτό 9 φρούτα

Διεύθυνση: 3ο Χλμ Τρικάλων Λάρισας, Μεγαλοχώρι
Τηλέφωνο: 24310 23771
e mail: info@kliafa.gr