Μαζί μας η Τεχνική Εταιρία “ΕΚΦΡΑΣΗ”

Δίπλα στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και υποστηρικτής της προσπάθειας, θα είναι και η Τεχνική Εταιρία “ΕΚΦΡΑΣΗ”.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτριο Σιαφαρίκα για την χορηγική στήριξη στην ομάδα της πόλης μας.

Η Τεχνική εταιρία ΕΚΦΡΑΣΗ ιδρύθηκε το 1967 από τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Σιαφαρίκα ( Οκτώβριος 1937 – Αύγουστος 2012), με σκοπό τη μελέτη και κατασκευή κτιρίων, υψηλής ποιότητας κατασκευής και σύγχρονης αισθητικής, τα οποία θα αναβαθμίζουν το περιβάλλον και θα προάγουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων που κινούνται ή διαμένουν σε αυτά.
Αρχικά η εταιρία ξεκίνησε με κατασκευές στην πόλη των Τρικάλων και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλη τη Δυτική Θεσσαλία. Δραστηριοποιείται και στην Αθήνα έχοντας ως αντικείμενο πολυτελείς και υψηλού επιπέδου ιδιωτικές κτιριακές κατασκευές.
Συνεργάζεται με μια σειρά έμπειρων και άρτια καταρτισμένων μελετητών και τεχνικών και εγγυάται την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την άρτια αισθητική των κατασκευών της.

Η σταθερή και επιτυχής πορεία της εταιρίας ΕΚΦΡΑΣΗ στο χώρο των κατασκευών επί 50 και πλέον χρόνια εγγυάται την μελλοντική εξέλιξη της. Κύριο μέλημα παραμένει η ποιότητα και η συνέπεια των εργασιών, που αναλαμβάνει, με απόλυτη τήρηση των συμβατικών και χρονικών υποχρεώσεων.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών στην εκτέλεση ιδιωτικών έργων επιτυγχάνεται η ποιότητα και η συνέπεια, πρωταρχική έγνοια των στελεχών της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ σε όλα τα έργα που κατασκευάζει.

Δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή και πώληση πολυτελών κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών κτιρίων.

Η εταιρία κατασκευάζει:

-Συγκροτήματα διαμερισμάτων
-Συγκροτήματα μεζονετών
-Επαγγελματικά κτίρια
-Συγκροτήματα διαμερισμάτων-καταστημάτων
-Εξοχικές κατοικίες
-Ιδιωτικά έργα

Άριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση, συντονισμός, ακρίβεια στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 3,Πλατεία Ρήγα Φεραίου
Τηλέφωνο: 24310 27851
E-mail: ekfrasis@otenet.gr