Θέμα στο e-handball ο ΑΟΤ με τίτλο Χάντμπολ και στα Τρίκαλα!

Η ιστοσελίδα e-handball, αφιέρωσε δύο άρθρα της στο τμήμα χάντμπολ του Α Ο Τρίκαλα και στην δημοσίευση της κοπής της πίτας του συλλόγου.

Αναλυτικά: Δώδεκα «μικροί ήρωες», ηλικίας 6 έως 11 ετών αποτελούν το τμήμα χάντμπολ που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019, κάτω από τη… στέγη του Ερασιτέχνη του Α Ο Τρίκαλα.

Το ΔΣ του συλλόγου εμπιστεύτηκε στα χέρια του Κωνσταντίνου Τρίχα την ίδρυση του νέου τμήματος στην πόλη των Τρικάλων μιας και εδώ και χρόνια το άθλημα βρισκόταν σε μαρασμό. Μπορεί να υπήρχαν πολλές επιτυχίες σε σχολικά πρωταθλήματα αλλά δεν υπήρχε σύλλογος και ο παλιός προπονητής του ΓΣ Τρικάλων και γυμναστής με ειδικότητα στο χάντμπολ ανέλαβε τη δημιουργία του τμήματος.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη νέα τους αρχή, οι υπεύθυνοι της ομάδας κατάφεραν να βρουν ώρες για τις προπονήσεις των μικρών παικτών στο Κλειστό της Μπάρας ενώ συνεχίζουν καθημερινά την προσπάθεια με εξορμήσεις σε σχολεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίσουν όλο και περισσότερα παιδιά το άθλημα.

Η παρέα του τμήματος χάντμπολ του ΑΟΤ σιγά σιγά μεγαλώνει ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι μέσα από τη στήριξη και την συμπαράσταση της πόλης, πως ο σύλλογος θα γράψει τη δική του διαδρομή στα αθλητικά δρώμενα.