Ευχαριστήριο για την ΒΙΟΛΑΝΤΑ

Η διοικούσα επιτροπή του Τμήματος Futsal του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην επιχείρηση Μπισκότα Βιολάντα για την στήριξη της στην φετινή μας προσπάθεια.

✔️Η ιστορία της ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε ξεκινά από ένα συνοικιακό αρτοποιείο στα Τρίκαλα, όπου την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού διαδέχθηκε η αγάπη και το ταλέντο στην ζαχαροπλαστική μετατρέποντας τα παραπάνω συστατικά σε επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα και μοναδικό όραμα, την δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών, πρωτότυπων αλλά και παραδοσιακών γεύσεων σε κουλουράκια και μπισκότα και δημητριακά πρωινού, από συνταγές που μας κληροδότησαν απλόχερα οι γιαγιάδες μας!
✔️Στη διαδρομή τους αυτή μέχρι σήμερα έχουνε εξελίξει την ποικιλία των προϊόντων τους, προσθέτοντας διάφορες γεύσεις και καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης. Σήμερα κατέχει μια ευρύτατη ποικιλία από 150 προϊόντα, κερδίζοντας με το σπαθί τους τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων και δημητριακών, με δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.