Γιώργος Λουλές: Υποψήφιος για κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

Σημαντική στιγμή αναγνώρισης στην καριέρα του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Τρίκαλα

Την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, το Μέγαρο Μουσικής θα φωταγωγηθεί από τον λαμπερό κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς ο Γιώργος Λουλές κεντρίζει το ενδιαφέρον ως υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στην Α κατηγορία γυναικών περιόδου 2022-23, στα βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Οι επιδόσεις του Γιώργου Λουλέ στον προπονητικό τομέα και στην ομάδα γυναικών του ΑΟ Τρίκαλα, απέσπασαν την αναγνώριση των συναδέλφων του, με τον ΠΣΑΠΠ να τιμά τους κορυφαίους του αθλητισμού σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και συγκίνηση.

Με την αφοσίωσή του στο άθλημα και την ικανότητά του να καθοδηγεί τις αθλήτριες του, αναδεικνύεται ως μια πραγματική πηγή έμπνευσης για τον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η παρουσία του στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ αποτελεί αναγνώριση του έργου του και υπόσχεση για μια λαμπρή συνέχεια.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι τα Τρίκαλα στη φετινή ετήσια εκδήλωση θα έχουν την τιμητική τους, καθώς εκτός του Γιώργου Λουλέ, τρεις παίκτριες της φετινής ομάδας θα είναι υποψήφιες για τα φετινά βραβεία.
Η Ζωή Νάση, με τις εντυπωσιακές της επιδόσεις, διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης τερματοφύλακας της Α κατηγορίας γυναικών, ενώ η Κωνσταντίνα Κωστοπούλου είναι υποψήφια για τη θέση της καλύτερης νέας παίκτριας της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ενώ υποψήφια θα είναι και η Ζιζέλα Μπετανκούρ η οποία όμως πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Ρεθύμνου.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στις τηλεοπτικά από το Action24 στις 8 μ.μ..