ΑΟ Τρίκαλα: Έναρξη με ενθουσιασμό και ενότητα!

Στο «στολίδι» του αθλητικού κέντρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, στην Σωτήρα, δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΑΟΤ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία των φιλάθλων, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, έστειλε το μήνυμα ότι ο κόσμος κατανοεί ότι κάτι καλό πάει να δημιουργηθεί τον φετινό ΑΟΤ.

Τους παίκτες και το προπονητικό τιμ υποδέχτηκαν τα μέλη της διοίκησης του ΑΟΤ. Ενώ στην ομιλία του τόσο ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης όσο και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παναγιώτου τόνισαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια των παικτών στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ενώ το τεχνικό δίδυμο Τάκης Ρούσσας και Στέλιος Αρσένος ξεκαθάρισαν στους παίκτες ότι η δουλειά που θα γίνει στην προετοιμασία θα είναι σκληρή, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν εντός του αγωνιστικού χώρου στο πρωτάθλημα.

Στις  προπονήσεις συμμετείχαν  και 4 παιδιά από την περσινή Κ16 του ΑΟΤ, οι Τζιώρας, Σάββας, Τσιούνης και Μπαρούτας

Ενώ μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε τόσο ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας.

Τέλος, η παρουσία των φιλάθλων στο αθλητικό κέντρο απέδειξε ότι φέτος ο κόσμος του ΑΟΤ πιστεύει ότι κάτι καλό και αισιόδοξο θα δημιουργηθεί , έτσι το μήνυμα ενθουσιασμού πέρασε σε όλους.

Η πρώτη προπόνηση αποτέλεσε γεγονός και πλέον ο λόγος πάει στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές…