ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με βάση τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού του εδρεύοντος στα Τρίκαλα ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ – Α.Ο.Τ.», ανακοινώνεται στα μέλη του, ότι στις 26 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 20:00 μ.μ., θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, Γενική Συνέλευση των μελών, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1). Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού.

2). Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Δ.Σ. οφείλουν να καταθέσουν σχετική έγγραφη αίτηση, έως την προτεραία της διενέργειας της Γ.Σ., στον Γ. Γραμματέα του Δ.Σ., Γεώργιο Παναγιώτου, οδός Κολοκοτρώνη 29, κτίριο Α, 1ος όροφος, τηλ. 6932276155.

Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, εφόσον στο πρόσωπό τους έχει συμπληρωθεί διετία από την κτήση της ιδιότητας του μέλους.

Η Γ.Σ. θα είναι ανοικτή στο ευρύτερο κοινό των Τρικάλων, και θα επιτραπεί η συμμετοχή και παρουσία σε αυτή και μη μελών του σωματείου, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του σωματείου δύνανται να το πράξουν και κατά την ημέρα της διενέργειας της Γ.Σ., υποβάλλοντας σχετική αίτηση και καταβάλλοντας την προβλεπόμενη από το καταστατικό συνδρομή εγγραφής, ύψους 20 ευρώ.

 

Τρίκαλα 15 Νοεμβρίου 2021

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ