Ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα για τον “αποκλεισμό” της ομάδας μας από το Final 4

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πραξικοπηματική στάση και ανεξήγητη επιμονή της ΕΣΚΑΘ να διοργανώσει το Final 4 της περιόδου 2020-21 χωρίς την παρουσία της ομάδας μας η οποία την ίδια ημέρα θα έχει επίσημες υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδας.
Παρά τις όποιες ενέργειες έγιναν από την διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Τρίκαλα αλλά και της ΕΟΚ η διοίκηση της ΕΣΚΑΘ επιμένει να διοργανώσει το Final 4 με 3 ομάδες στερώντας την συμμετοχή της ομάδας μας από μια γιορτή του μπάσκετ.
Μάλιστα εντελώς αψυχολόγητα η διοργανώτρια αρχή προχώρησε κανονικά στον ορισμό διαιτητών αγνοώντας τους βασικούς κανόνες του αθλητισμού.
Το προσωπικό του ενδιαφέρον για την τραγελαφική κατάσταση και την εμμονή των διοικούντων της ΕΣΚΑΘ να διασύρουν τον θεσμό έδειξε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος καθώς καταστρατηγούνται οι αθλητικοί νόμοι.
Ευελπιστούμε έστω και την ύστατη στιγμή να επικρατήσει η λογική και η ΕΣΚΑΘ θα προχωρήσει στον ορισμό νέας ημερομηνίας για το Final 4 καθότι σε διαφορετική περίπτωση η συγκεκριμένη διοίκηση θα καταγραφεί με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία του Παγκοσμίου μπάσκετ.
Είναι δε τουλάχιστο υποκριτική η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής προς την ομάδα μας για την διεξαγωγή του τουρνουά την Κυριακή 25/9 στις 20:00 το βράδυ αλλά και πιο αστεία η δικαιολογία πως αναρτήθηκαν οι αφίσες που διαφημίζουν την διοργάνωση στην οποία δυστυχώς δεν θα μας επιτραπεί να τιμήσουμε την μνήμη του Παναγιώτη Καραγκούνη.
Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα και θα τηρήσουμε τον λόγο μας, συμπορευόμενοι με ανθρώπους που έχουν όραμα και θέλουν το καλό του μπάσκετ στην Ελλάδα μας.